DF: SDT da ispita veze sudije Suzane Mugoše sa Lazovićem i Milovićem
Demokratski front

DF: SDT da ispita veze sudije Suzane Mugoše sa Lazovićem i Milovićem

Demokratski front pozvao je SDT da ispita relacije suditkinje Suzane Mugoše, sa Petrom Lazovićem i Ljubom Milovićem a, kako navode, možda će na osnovu saznanja, koja budu prikupljena, zaključiti zašto sutkinja Mugoša po drugi put prihvata jemstvo za Petra Lazovića.

”Ako se SDT odluči da pokrene izviđaj protiv Suzane Mugoše, predlažemo mu da uporedi bazne stanice njenog telefona sa baznim stanicama Petra Lazovića i Ljuba Milovića, i možda dođu do zaključka da je nesuđeni VDT Mugoša imala sastanak sa ovom dvojicom osumnjičenih policijskih službenika”, tvrde u DF-u.

Iz DF-a poručuju i kako bi bilo značajno da sutkinja Suzana Mugoša odgovori SDT-u, ali i crnogorskoj javnosti, da li se i kad sastala sa Petrom Lazovićem i Ljubom Milovićem, i tražila od njih uslugu u vezi sa svojim sinom, koji je bio zaposlen u SAJ-u bez konkursa.

“Treba li podsjetiti da je sin Suzane Mugoše volšebno zaposlen u SAJ-u, nakon što je njegova majka u julu 2018. kriminalno potvrdila status svjedoka  saradnika presuđenom ubici, Saši Sinđeliću. Umjesto da se Suzana Mugoša pridruži Vesni Medenici, Blažu Jovaniću i Saši Čađenoviću, zbog zloupotreba službenog položaja, ona po drugi put prihvata jemstvo za Petra Lazovića, i to u iznosu od preko šest miliona eura”, poručuju iz DF-a.

Kažu da je svakom jasno da u ovom slučaju nije dovoljno da SDT uloži žalbu na odluku Suzane Mugoše, već protiv nje, kako poručuju iz DF-a, mora pokrenuti Naredbu o istrazi. 

“Sve drugo je pravosudna parodija izvođenja kata, u kojoj je Suzana Mugoša nosilac crnog pojasa, i teško da nam može biti crnje i gore od postojećeg stanja u pravosuđu”, zaključuje se u saopštenju DF-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.