Jelušić: Ostavka Jovane Marović odražava njen stručan odnos prema Otvorenom Balkanu

Jelušić: Ostavka Jovane Marović odražava njen stručan odnos prema Otvorenom Balkanu

Ostavka Jovane Marović na mjestu ministarke evropskih poslova i potpredsjednice Vlade i GP Ura odražava njen odnos prema Otvorenom Balkanu, ocijenila je za Gradsku TV poslanica te partije Božena Jelušić. Smatra da participiranje u Otvorenom Balkanu pruža brojne mogućnosti za svih šest zemalja regiona.

Jelušić ističe da nije upoznata sa napadima na društvenim mrežama koje su nakon podnošenja ostavke upućene Jovani Marović.

„Ne znam da je Jovana Marović doživjela napade od aktivista Ure. Ura je partija koja baštini drugačija mišljenja. Jovanina odluka odražava njen stručan odnos prema konkretnom pitanju”, istakla je Jelušić.

Otvoreni Balkan, prema njenom mišljenju, pruža mogućnost da svih šest zemalja ima slobodan protok roba, znanja i kapitala.

“Ova dva procesa smatram nekom vrstom pleonazma. Svi smo da živimo u Otvorenom Balkanu i svi smo za to da se sve zemlje uključe. Čini mi se da Berlinski proces pruža jedan sveobuhvatni kišobran”, kazala je Jelušić i dodala da ako inicijativa ne koristi najviše što je moguće, ne znači ni da je štetna.

Izvor: Gradski portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.