Borisu je potrebno preko 19.000 eura da bi napravio prvi samostalni korak
Boris Lalović, Foto: Budi human

Borisu je potrebno preko 19.000 eura da bi napravio prvi samostalni korak

Boris Lalović je devetogodišnji dječak iz Pljevalja koji boluje od cerebralne paralize. Ovaj mali heroj još uvijek ne može da hoda, i zato mu je neophodna naša pomoć.

“Boris ide u treći razred, vrlo je komunikativan i veseo, obožava sport. Nada se da će jednog dana i on zaigrati na fudbalskom terenu i postići gol“, kazala je Borisova majka.

Da bi Boris ostvario svoje snove, mi moramo da se ujedinimo! Borisu pomažemo uplatama platnim karticama putem LINK-a, uplatama na žiro 520-44374-37, devizni 520004200000311623, IBAN ME25520004200000311623, SWIFT: HBBAMEPGXX.

Kako bi Boris napravio svoj prvi samostalni korak, potrebno je prikupiti sredstva u iznosu od 19.329 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.