Sjutra isplata dječjeg dodatka
Ilustracija

Sjutra isplata dječjeg dodatka

Isplata materijalnih davanja iz oblasti socijalne i dječje zaštite i materijalnih davanja iz oblasti boračke i invalidske zaštite za oktobar 2022. godine počeće sjutra 17. novembra, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Ukupna vrijednost sredstava iznosi 14.810.325,30 eura.

"Ukupan broj korisnika dodatka za djecu je 122.220, od čega je broj djece koja koriste pravo iz prethodnog perioda 12.411, a 109.809 je broj novih korisnika, koji to pravo ostvaruju od 1. oktobra 2022. godine", navodi se u saopštenju.

Ukupni iznos sredstava namijenjenih korisnicima dječijeg dodatka iznosi 3.958.872,31 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.