Zirojević: Našim međunarodnim partnerima postaje jasno da aktuelna većina u Parlamentu nije evropska
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević: Našim međunarodnim partnerima postaje jasno da aktuelna većina u Parlamentu nije evropska

Izjava evropskog poslanika Vladimira Bilčika u kojoj izražava zabrinutost za situaciju u Crnoj Gori nije ništa iznenađujuće, saopštio je danas potparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

Ono na šta kako Zirojević navodi upozoravaju već više od dvije godine sada postaje sasvim očigledno i kristalno jasno i međunarodnim partnerima.

“Crna Gora je, sa ovom većinom i ovakvom Vladom u potpunosti kompromitovana i na međunarodnom planu, tako da je nerealno očekivati bilo kakav napredak na polju evropskih integracija u ovom sazivu Parlamenta. Nažalost, većina od 30. avgusta 2022. godine je sve osim evropska. Zato je od krucijalnog značaja da se što prije skrati mandat Skupštini i raspišu vanredni parlamentarni izbori  koji će dovesti do parlamentarne većine sa kojom evropski put Crne Gore ni u jednom trenutku neće biti doveden u pitanje“, zaključio je Zirojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.