Masoničić: U Baru od 1983. nije napravljen nijedan objekat u kojem bi mališani provodili vrijeme

Masoničić: U Baru od 1983. nije napravljen nijedan objekat u kojem bi mališani provodili vrijeme

Da li znate da u Baru 39 godina nije izgrađen nijedan vrtić?, upitao je kandidat za odbornika koalicije Demokrata, Evropa sad i Ujedinjene Crne Gore "Dragan Tufegdžić - Idemo ljudi, demokratski, evropski, ujedinjeno za Bar", Dušan Masoničić.

"Poštovane Baranke i Barani, u našoj opštini još od 1983. nije napravljen nijedan objekat u kojem bi naši mališani mogli kvalitetno da provode vrijeme kada su im roditelji spriječeni da budu sa sa njima.

Godinu 2019. ćemo svi dobro pamtiti po užasnim scenama uništavanja gimnazijskog parka i nasilja nad našim sugrađankama i sugrađanima. Tada je pod okriljem noći posječeno preko 90 stogodišnjih čempresa, kako bi se dvorište gimnazije oduzelo gimnazijalcima, i na tom mjestu izgradio vrtić koji ne ispunjava osnovne prostorne uslove, a neka druga parcela oslobodila investitorima bliskim lokalnoj vlasti", istakao je Masoničić. 

Dodaje da nema više čempresa, nema čuvenih krugova, nema amfiteatra, na tom mjestu sada je samo zaraslo žbunje.

"Ali ima nade, nade u bolju budućnost, nade da ćemo demokratski, evropski i ujedinjeno smijeniti tridesetogodišnju vlast u Baru i ispraviti ovu veliku nepravdu.

Izgradnjom novog vrtića na adekvatnoj lokaciji, riješićemo ovaj decenijski problem naše opštine, uz to ćemo i uređenjem dvorišta barske gimnazije, dati novi život tom prostoru, kako bi naši srednjoškolci mogli sa ponosom da kažu da imaju najljepše školsko dvorište u Crnoj Gori", zaključio ej Masoničić. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.