Konjević o akciji ANB i SDT: Ništa iznenađujuće

Konjević o akciji ANB i SDT: Ništa iznenađujuće

Ministar odbrane u odlazećoj Vladi Raško Konjević kazao je o istrazi protiv osumnjičenih za saradnju sa ruskim službama kako nije riječ ni o čemu iznenađujućem.

"Ništa iznenađujuće. To je politička ocjena i tu bih se zaustavio. Veoma je važno što su prvo Agencija za nacionalnu bezbjednost a potom i Specijalno državno tužilaštvo, radili na takvoj aktivnosti. Sada bi trebalo ostaviti SDT da izvede stvari do kraja. Moj apel je da nadležni organi, ANB i SDT, nastave sa aktivnostima na tom polju“, istakao je Konjević, gostujući na TV E.

Komentarišući aktuelnu političku situaciju, onje naveo da je Crna Gora u institucionalnoj krizi uprkos pokušajima da se kroz formiranje 43. Vlade ispune dva najvažnija cilja-deblokada evropskog puta i vraćanje povjerenja investitora.

"U ovoj situaciji, jedini ispravan pokušaj izlaska iz krize je vraćanje mandata gradjanima i novi parlamentarni izbori. Svi pokušaji stare parlamentarne većine da skupe 41 poslanika koji bi podržali novu Vladu su očigledno politička igra“, naveo je Konjević i dodao da je legitimitet najvažnija stvar u politici i da su zato izbori jedino rješenje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.