Juniori sedmi u Podgorici, Ćirović: Naša realnost u ovom trenutku

EP u vaterpolu

Juniori sedmi u Podgorici, Ćirović: Naša realnost u ovom trenutku

Najavljivali su borbu za vrh, a u posljednjem meču naši junior jedva su savladali Njemačku (13:12) i osvojili sedmo mjesto na vaterpolo šampionatu Evrope.

To je naša realnost!

Od poraza u četvrtfinalu od Španije crnogorski vaterpolo tim ispao je iz ritma, mada je bilo naznaka još u grupnoj fazi, nakon derbija sa Mađarima, da selekcija igrača do 19 godina teško može do završnih borbi.

Tako je i bilo, uprkos što su iz A tima, nakon EP u Splitu, stigli Vasilije Radović, Marko Mršić i Jovan Vujović.

Danas je sve štimalo do poluvremena, ali je višak od pet golova (10:5) uspavao naš tim, a probudio protivnički - Njemci su na 3.51 prije kraja izjednačili - 12:12. Gol za pobjedu postigao je David Stevović na aistenciju Matije Sladovića 90 sekundi prije kraja. Mogli su Njemci do izjednačenja sa igračem više na 16 sekundi prije kraja, ali nijesu uspjeli.

- Nije bilo lako igrati sa Njemačkom ovaj meč jer ga nijesmo planirali. Pričali smo već, očekivali smo polufinale, tako da je bilo teško igrati za plasman od petod do osmog mjesta. Žao mi je što nijesmo uspjeli da dođemo do polufinala i zbog toga što je turnir fenomenalno bio organizovan od strane Vaterpolo saveza, Podgorice i države Crne Gore. Žao mi je što smo na kraju zauzeli loš plasman, nijesmo se tome nadali, želje su nam bile veće, ali izgleda da je ovo naša realnost - kazao je trenerMilan Ćirović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.