DPS: Vuković bio istinski borac za našu političku ideju i viziju bolje, prosperitetnije i građanske Crne Gore
Miodrag Vuković

DPS: Vuković bio istinski borac za našu političku ideju i viziju bolje, prosperitetnije i građanske Crne Gore

Demokratska partija socijalista Crne Gore sa neizmjernim bolom i tugom oprašta se od dr Miodraga Miška Vukovića, dugogodišnjeg poslanika, člana Glavnog odbora i istinskog borca za našu političku ideju i viziju, saopšteno je danas iz te partije.

"Zahvaljujući svom profesorskom pozivu ali i svom plemenom srcu, Miško je kroz svoj cjelokupni javni angažman, pokazivao topli, neposredni, predani način bavljenja politikom i zbog toga će ostati jedan od snažnih simbola višedecenijske borbe za prosperitetnu i evropsku Crnu Goru, i oličenje svih dostignuća koje je naša partija ostvarila tokom svog društvenog i političkog bitisanja na crnogorskoj političkoj sceni", saopšteno je iz DPS-a.

Poručuju da će uskraćeni za njegovu dalju podršku i rad, u DPS-u i Skupštini Crne Gore ostati velika praznina.

"Izostankom njegovog daljeg doprinosa, kroz znanje i brojne ljudske vrline koje su ga krasile, svako od nas pojedinačno ostaje bez istinskog prijatelja, pravog kolege i iskusnog učitelja. Trajno ćemo čuvati uspomenu na našeg Miška i brižljivo njegovati i koristiti bogato političko nasljeđe koje je ostavio, boreći se do posljednjeg dana za bolju, prosperitetniju, građansku Crnu Goru", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.