Bar: Ruska državljanka vozilom završila u kanalu
Foto: Primorski portal

Slijedi prekršajni postupak

Bar: Ruska državljanka vozilom završila u kanalu

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u Bjeliškoj ulici u Baru učestvovalo je jedno vozilo, u kom se nalazila državljanka Rusije, bez saputnika. Auto je završilo na krovu, a srećom, ruska državljanka nije zadobila povrede.

Kako je državljanka Rusije automobilom, sa krovne strane, završila u kanalu kod Mosta Đinovića u Bjelišima, utvrdiće istraga. Prava je sreća da je epilog ove saobraćajne nezgode samo materijalna šteta.

Kako je Primorskom portalu potvrdio rukovodilac ODT Bar Radovan Đurišić, protiv nje pokrenut je prekršajni postupak zbog kršenja Zakona o bezbjednosti u saobraćaju.

Izvor: Primorski portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.