Tuhel više nije menadžer Čelsija
Tomas Tuhel

Tuhel više nije menadžer Čelsija

Njemački stručnjak Tomaš Tuhel više nije menadžer Čelsija.

Plavci su loše počeli sezonu, a kap koja je prelila čašu bio je poraz od Dinama u Zagrebu u prvom kolu Lige šampiona. U Premijer ligi imaju deset bodova iz šest kola.

Na zvaničnom sajtu Plavaca zahvalili su se Tuhelu, rekli da će s pravom imati mjesto u istoriji Čelsija kao osvajač Lige šampiona, Superkupa Evrope i klupskog SP, te dodali:

"Uskoro je 100 dana od dolaska nove uprave, novi vlasnici vjeruju da je sada pravo vrijeme da se napravi ova promjena“.

Takođe, navodi se da se iz kluba neće oglašavati dok ne pronađu novog menadžera. Neki mediji u Britaniji navode da je menadžer Brajtona Grejem Poter jedan od glavnih kandidata za upražnjeno mjesto, ali još je rano za procjene.

Tuhel ima 49 godina, u Čelsi je došao krajem januara 2021. godine, a prethodno je vodi Pari Sen Žermen, Borusiju Dortmund i Majnc.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.