Popović: Boli tišina poslanica URE i SNP-a
Zdenka Popović, Foto: Demokratska Crna Gora

Popović: Boli tišina poslanica URE i SNP-a

Poslanica Demokrata u Skupštini Crne Gore Zdenka Popović oglasila se nakon izjave lidera SNP-a Vladimira Jokovića da se neostvarenim ljudima ne može dati da obavljaju vlast".

Izjava Jokovića je izazvala opštu buru dijela crnogorske javnosti, a lider SNP-a je aludirao na Klub poslanika Demokrata. 

Zašto ćute ministarke u Vladi, zašto ćute poslanice SNP i URA na uvrede, stupidnosti i gadosti Vladimira Jokovića? Gdje ste da osudite ovakav fašizam jednog potpredsjednika Vlade i zatražite da odmah odstupi sa mjesta člana Vlade? Boli tišina vašeg ćutanja.

Zdenka Popović pic.twitter.com/gYu9y35Q03

— Demokratska Crna Gora (@DemokrateCG) August 31, 2022

"Zašto ćute ministarke u Vladi, zašto ćute poslanice SNP i URA na uvrede, stupidnosti i gadosti Vladimira Jokovića? Gdje ste da osudite ovakav fašizam jednog potpredsjednika Vlade i zatražite da odmah odstupi sa mjesta člana Vlade?  Boli tišina vašeg ćutanja", zaključila je ona. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.