Jokovićeva izjava izazvala buru u javnosti: Više ja i Dado Šćekić imamo djece nego čitav poslanički klub Demokrata
Vladimir Joković

Jokovićeva izjava izazvala buru u javnosti: Više ja i Dado Šćekić imamo djece nego čitav poslanički klub Demokrata

Izjava predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) i potpredsjednika Vlade u tehničkom mandatu Vladimira Jokovića "da se neostvarenim ljudima ne može dati da obavljaju vlast", izazvala je opštu buru dijela crnogorske javnosti.

U televizijskom gostovanju Joković je, između ostalog, kazao da se ne može glasati za nekoga ko nema svoju djecu.

"Meni je žao onih koji se politikom bave radi egzistencije, koji ništa drugo u životu nisu uradili. Jedan euro nisu zaradili, nula eura poreza platili i nemaju nikakvu drugu alternativu. Oni samo gledaju to da opstaju tu, da egzistiraju u tome, to je problem političke scene", rekao je Joković u razgovoru za Srpsku televiziju, u emisiji "Neskriveno". 

Dodao je da u Italiji kandidat za predsjednika ne može biti niko mlađi od 50 godina i "ko nije familijaran čovjek".

"Ne možete glasati za nekoga da vodi vašu djecu, ko nema svoju djecu. Ni kučeta, ni mačeta... Kakva odgovornost, prema kome? Pasoš u džep, mogu gdje god hoće da odu, a mi smo utemeljeni tu. Više ja i naš potpredsjednik Dragoslav Šćekić imamo djece nego čitav poslanički klub Demokrata. Pogledajte koliko godina je imao Tramp, koliko ima Bajden, Putin, Džonson, predsjednik Njemačke i Erdogan. To samo mogu ozbiljni ljudi, ostvareni, koji su mnogo toga učinili",rekao je Joković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.