Uplakana finska premijerka: Ja sam čovjek, treba mi malo radosti u mračnim vremenima

Uplakana finska premijerka: Ja sam čovjek, treba mi malo radosti u mračnim vremenima

Finska premijerka Sana Marin borila se sa suzama dok je govorila o posledicama video-snimaka njene žurke koji su počeli da kruže društvenim mrežama nedelju dana ranije.

Nakon što su se pojavili snimci sa privatne žurke, na kojima je Marin bila „malo slobodnija“, sada su isplivale fotografije dvije žene golih grudi koje se ljube u – njenoj zvaničnoj rezidenciji.

Test na drogu, urađen na insistiranje finske premijerke bio je negativan, ali napadi zbog njenog ponašanja u privatnom životu traju već osam dana.

„Ja sam čovjek. U ovim mračnim vremenima i meni treba malo radosti, svjetlosti i zabave. A to uključuje i fotografije i video-zapise koje ne bih voljela da vidim, a znam da javnost bi. To je privatno, to je zabava, život. Ali nisam propustila nijedan radni dan, nijedan radni zadatak i nikada neću. Sve je to nebitno kad nam treba da izgradimo ovu državu jačom", navela je finska premijerka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.