Bilčik: Spremni smo da pomognemo Crnoj Gori da dobije evropsku vladu
Vladimir Bilčik

"Tu smo da pomognemo"

Bilčik: Spremni smo da pomognemo Crnoj Gori da dobije evropsku vladu

Crnoj Gori potrebna je istinski pro-evropska vlada koja može dati prioritet strateškim reformama Evropske unije (EU) u odnosu na uske političke interese, rekao je predsjedavajući delegacije Evropskog parlamenta za saradnju sa Crnom Gorom Vladimir Bilčik.

Skupština Crna Gora glasovima 50 poslanika izglasala je nepovjerenje Vladi Dritana Abazovića.

"Nakon sinoćnjeg glasanja o nepovjerenju Crnoj Gori je potrebna istinski pro-EU vlada koja može dati prioritet strateškim reformama EU u odnosu na uske političke interese", napisao je Bilčik na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.