Budvanin vozio motor u alkoholisanom stanju, zaradio 15 dana zatvora
Ilustracija

Upravljao motociklom sa 2.55 promila u krvi

Budvanin vozio motor u alkoholisanom stanju, zaradio 15 dana zatvora

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je okrivljenom D.I (1974) iz Budve kaznu zatvora u trajanju od 15 dana zbog vožnje motocikla pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2.55 g/kg alkohola u organizmu, saopšteno je iz budvanskog Suda za prekršaje.

Okrivljenom je izrečena zabrana upravljanja A kategorijom u trajanju od četiri mjeseca, kao i tri kaznena boda.

"Za samo dva dana (17. I 18 avgust) , sudije suda za prekršaje u Budvi (sjedište suda i odjeljena u Ulcinju, Baru,Kotoru i Herceg Novom) su u hitnim postupcima sankcionisale čak 24 vozača koji su upravljali vozilima u nedozvoljenim koncentracijama alkohola. Najčešći vremenski okvir u kojima su zatečeni da upravljaju vozilima su rani jutarnji časovi - po izlasku iz ugostiteljskih objekata, zbog čega se apeluje na sve vozače da nakon završetka noćnog provoda ne koriste sopstvena vozila, već da angažuju alternativan prevoz", navedeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.