Sud za prekršaje: Učesnici masovne tuče u Titvu kažnjeni sa po 270 eura

Sud za prekršaje: Učesnici masovne tuče u Titvu kažnjeni sa po 270 eura

Učesnici masovne tuče u Tivtu kažnjeni su sa po 270 eura, dok su u odvojenim predmetima kažnjeni N. A. (1999) sa 150 eura i B. A. (1997) sa 450 eura - odluka je sutkinje Suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić.

Masovna tuča u Tivtu: Okršaj uz upotrebu staklenih boca, jedna osoba pucala iz vatrenog oružja

Ona je, kako je saopštio predsjednik ovog suda Marko Đukanović, u hitnom postupku 8. avgusta kaznila novčanim kaznama u iznosima od po 270 eura okrivljene C. B (2001), C. S. ( 2002), C. B. (2000), C. E.(1999), C. B. (1980), S. M. (1972), N .L .(1998) godise i N. A. (1999), svi iz Tivta. 

- Oni su kažnjeni zato što su 7. avgusta oko 21.30 sati u naselju Gradiošnica, u Opština Tivat, na javnom mjestu naročito se drsko ponašali na način što su bacali kamenje i flaše jedni prema drugima - navedeno je u saopštenju.

N. A. je kažnjen zato što je ispalio pet metaka u vis, dok je B. A. (1997) kažnjen sa 450 eura jer je odgurnuo vrata policijskog automobila, koja su udarila policijskog službenika i nije postupio po naredbi da se udalji sa mjesta tuče.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.