Demokrate: Sa DPS ni slova nismo razmijenili, čemu nervoza Jokoviću?

Potpredsjedniku Vlade poručili Joković najmanje 40 godina ima problem sa istinom

Demokrate: Sa DPS ni slova nismo razmijenili, čemu nervoza Jokoviću?

Pouzdano znamo da Joković najmanje 40 godina ima problem sa istinom, saopštile su Demokrate reagujući na izjavu popredsjednika Vlade koji tvrdi da je stranka Alekse Bečića sa Demokratskom partijom socijalista dogovorila obaranje 43. Vlade Crne Gore.

" Šta reći o političaru koji je kazao da se uvijek izjašnjavao kao Srbin, pa uhvaćen sa 30 godina kao Crnogorac, koji je govorio da nikad nije bio u DPS-u, pa uhvaćen kao DPS-ovac, koji je govorio da mu kao šefu ekonomskog sistema Crne Gore ne pada na pamet da izučava ekonomske teorije, osim da ovom političaru nijesu sve ovce na broju. Pouzdano znamo da najmanje 40 godina ima problem sa istinom", saopštile su Demokrate.

Oni istuču da sa DPS-om "ni slova nisu razmijenili".

" ...ali čemu nervoza gospodine Jokoviću? Ni prva, ni posljednja Vlada koja bi pala, ali jeste jedina na svijetu koja je izgubila parlamentarnu većinu u prvih 100 dana i kojoj 90 odsto Parlamenta ne vjeruje", zaključuje se u reagovanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.