Tufegdžić i naredne četiri godine predvodi Demokrate u Baru
Foto: Demokratska Crna Gora

Tufegdžić i naredne četiri godine predvodi Demokrate u Baru

Dragan Tufegdžić i u naredne četiri godine predvodiće opštinsku organizaciju Demokrata u gradu pod Rumijom. To je jednoglasno odlučeno na konvenciji partije, inače najveće izborne konvencije neke partije u novijoj istoriji Bara, na kojoj je konstatovan snažan rast i napredak Demokrata u Baru što se najbolje sagledava kroz rast broja članova, kao i kroz veoma politički snažan i efektan nastup Kluba odbornika u lokalnom Parlamentu.

Tufegdžić je kazao da Konvencija, na kojoj je prisutno preko 700 delegata, najbolje svjedoči o radu Demokrata u Baru.

“Prošlo je sedam godina od osnivanja, moje kolege, poslanici, članovi Predsjedništva, divni ljudi, svih ovih sedam godina su dio sebe ugradili da bi Demokratska Crna Gora postala ono što jeste danas”, kazao je on.  

Tufegdžić je mnogobrojne prisutne podsjetio na početke stvaranja Demokratske Crne Gore u Baru, kada je po njegoim riječima bilo nekih desetak entuzijasta. Prva Kovencija u prvi zaziv OO izabrala je 25 ljudi, drugi Opštinski Odbor brojao je 50 ljudi.

“A večeras je to 91 član Odbora i preko 700 delegata! Hoću da vam kažem da smo mi u Baru stvorili najmoćniju političku organizaciju koja će Demokratsku partiju socijalista i njihovu slagalicu razbiti na takav način da se neće moći složiti ni ekspertska Vlada ni političko-ekspertska Vlada ni manjinska Vlada. Završili su svoju priču.”, poručio je on.  

Prema njegovim riječima, u politiku se ulazi da bi zajedno sa svojim prijateljima i kolegama pobijedio.

“Kada se krene, onda se treba preskočiti najveća planina. Mi smo je preskočili 30. avgusta i sad za Demokratsku Crnu Goru više nema planina, sve su brežuljci i biće naši, i prećićemo ih sve do one pobjede, pobjede koja više nikada neće biti upitna.”, kazao je Tufegdžić i dodao: “Na lokalu u Baru nećemo se u ovoj kampanji više baviti njima, oni su više u političkom smislu bezvrijedni. Mi ćemo se baviti onim što ćemo da uradimo za naš grad, a Bar mora biti, i biće kad Demokrate preuzmu vlast, najveći i najjači ekonomski centar u Crnoj Gori.”, istakao je Tufegdžić.

Kada vam govore - poručio je on Barankama i Baranima - da se ne može se bazen napraviti, Demokrate će to ostvariti. Kada govore da ne postoji Primorka, napravićemo i fabriku soka. Kada vam govore da ne može postojati fabrika drugih proizvoda – može!

"Baviti se njima nećemo, pričaćemo sa našim sugrađanima i ono što obećamo - ispunićemo!", naglasio je Tufegdžić i poručio da je Demokratska Crna Gora sigurni pobjednik i na lokalnom i na državnom nivou, a da će predsjednik Bečić Crnu Goru da uvede u Evropsku uniju.

Uz prisustvo preko 700 delegata Opštinska organizacija Demokrata Bar izabrala je Treći saziv Opštinskog odbora koji broji 91 člana. Članovi Trećeg saziva Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore u Baru su  Aleksandar Radosavović,  Aleksandar Vukmanović, Aleksandra Šaljperić, Amir Ramadanović, Ana Trifunović, Anastasija Drenovac, Anđela Purlija, Azemina Nurković, Bajro Agović, Bojan Đukić, Bojana Knežević, Dalibor Barjaktarović, Dalibor Kalašić, Davor Damjanović, Dejan Marković, Dejan Ražnatović, Dragan Purlija, Dragana Rondović, Dušan Masoničić, dr Dušan Perović, Dušan Zajović, Dušanka Vojvodić, Dušica Kljajević, Duško Mirković, Fazlija Suličić, Golub Dacić, Goran Bulatović, Gordana Ljumović, Hasib Polimac, Ilija Pješčić, Ivana Mećikukić, Ivana Jović, Jovana Mašović, Kalina Savić, Ljiljana Bogićević, Ljiljana Milić, Ljiljana Pavićević, Ljiljana Petranović, Ljiljana Vulićević, Ljubmira Suličić, Milan Minić, Milan Nešković, Milan Petranović, Milanka Čejović, Milenko Kljajević, Mileta Dacić, Milica Lutovac, Milica Mirković, Milica Rukavina, Milica Zejak, Miloš Marković, Milutin Janković, Miodrag Pešić, Mirjana Antović, Miroslav Šepić, Mladen Đurović, Mladen Mišolić, Mladen Rosandić, Muriz Zeković, Nazira Huremović, Nemanja Debeljević, Nevenka Moračanin, Nikola Dragišić, Nikola Kovačević, Nikola Milić, Nikola Ostojić, Predrag Ivanović, Radovan Đurić, Rajko Mandić, Sabina Ivanović, Slavica Pejović, Snežana Šćekić, Sonja Klisić, mr Stefan Grujičić, Tanja Rajak, Toni Trceta, Vasilije Radulović, Veselin Đurašić, Veselin Pavićević, Veselin Šoškić, Vesna Đorđević, Vidoje Leković, Vukosava Dukić, i Željko Radović, dok su članovi Opštinskog odbora Demokrata Bar po funkciji Dijana Pejović, mr Dragan Tufegdžić, Dragana Đukanović, Mićo Šoškić, Momčilo Leković i dr Valentina Minić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.