Crna Gora poražena od Finske
Foto:FSCG

Crna Gora poražena od Finske

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 2:0 u drugoj rundi B divizije Lige nacija.

Finci su iskoristili svoje dvije najbolje šanse na utakmici i nakon toga znali da privedu meč kraju.

Kombinovani sastav Crne Gore, sa devet novih igrača u odnosu na duel sa Rumunijom, nije uspio da zaustavi motivisanog domaćina. Nakon dva kola, Crna Gora ima tri boda.

Opasnu situaciju Crna Gora je stvorila u 83. minutu – Sead Hakšabanović je poslao dobru loptu za Adama Marušića, kojeg je u posljednjem trenutku blokirao Ričard Jensen. Bio je to i posljednja izglednija šansa za naš tim.

Crnogorsku reprezentaciju u nastavku Lige nacija, 11. juna u Podgorici čeka duel sa Bosnom i Hercegovinom, dok će tri dana kasnije u Bukureštu igrati sa Rumunijom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.