Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Lalošević zatvorio Klupsko svjetsko prvenstvo u ribolovu na moru

"Crna Gora ima kapaciteta da razvija sportsko - rekreativni ribolov kao novi segment turističke ponude"

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, je zatvorio 14. Klupsko svjetsko prvenstvo u ribolovu na moru, koje je na visokom nivou organizovao Savez za sportski ribolov na moru.

Navedenoj svečanosti su pored ministra prisustvovali i čelnici opština Herceg Novi i Tivat, predstavnici Evropske ribolovne asocijacije, kao i predsjednik Saveza za sportski ribolov na moru, Mladen Rostović.

"Organizacija navedenog prvenstva doprinosi povećanom interesovanju i omasovljavanju klubova za sportski ribolov na moru, sticanju novih znanja i iskustava, upoznavanju sa novim ribolovnim tehnologijama u proizvodnji ribolovne opremei pribora, povezivanju sa drugim nacionalnim federacijama i unapređenju sportske saradnje. Takođe, organizacija ovog takmičenja poslužiće kao odlična promocija i prezentacija prirodnih ljepota i kulturne baštine u Crnoj Gori, a daće doprinos i afirmaciji novog segmenta naše turističke ponude - sportsko-rekreativnog ribolova, što sve doprinosi valorizaciji turističkih kapaciteta i popularizaciji Crne Gore", kazao je između ostalog Lalošević.

Na 14. Klupskom svjetskom prvenstvu u ribolovu na moru, koje se održalo u Herceg Novom, uručeni su pehari i medalje najboljima iz Italije, Hrvatske i Francuske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.