Foto: Vlada CG

Abazović u Davosu

"Vlada zainteresovana za saradnju sa Fondacijom za otvoreno društvo i Aleksandrom Sorošem"

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović sastao se danas sa Aleksandrom Sorošem, zamjenikom predsjednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno društvo, na marginama Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu.

Abazović i Aleksandar Soroš razgovarali su o regionalnoj saradnji na Zapadnom Balkanu i podršci Fondacije u mnogim projektima koji će imati za cilj reformisanje i dostizanje evropskih standarda našeg društva.

"Vlada Crne Gore je zainteresovana za saradnju sa Fondacijom za otvoreno društvo i Aleksandrom Sorošem u cilju unapređenja životnog standarda naših građana kroz pokretanje projekata u oblasti razvoja obrazovanja, sa naglaskom na naše najmlađe", istakao je Abazović.

Predsjednik Vlade je istakao da se slični uspješni projekti realizuju i u pojedinim državama regiona.

"Vođeni najboljim praksama želimo omogućiti mladima mogućnost sticanja obrazovanja i usavršavanja u inostranstvu", zaključio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.