Pružio Ukrajinki smještaj pa ostavio suprugu zbog nje

Pružio Ukrajinki smještaj pa ostavio suprugu zbog nje

Britanac, otac dvoje djece, ostavio je svoju suprugu nakon što se zaljubio u 22-godišnju izbjeglicu iz Ukrajine koja je došla da živi sa njima nakon što je pobjegla od sukoba u ovoj državi.

Toni Garnet (29) i njegova partnerka Lorna (28) primili su Sofiju Karkadim početkom maja ali samo deset dana kasnije njihov, naizgled srećan brak se raspao i Toni je otišao da živi sa Sofijom.

Čuvar koji živi u Bredfordu u Zapadnom Jorkširu, kaže da se zaljubio u Sofiju i sada želi da provede ostatak života sa njom.

Toni za britanski San priča o ovom događaju, koji puni sve naslovnice britanskih medija, navodeći da je samo želio da uradi pravu stvar.

"Sofija je bila prva osoba koja je stupila u kontakt sa mnom na Fejsbuku gdje sa, ponudio smještaj", naveo je on. 

Ova mlada Ukrajinka radi kao IT menadžer. Doletjela je u Mančester 4. maja nakon što je nedeljama čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Veliku Britaniju.

Toni govori slovački, pa je to iskoristio da se sporazumije sa Sofijom. Njegovoj ženi Sofija se nikako nije dopala i osjetila se zapostavljenom. 

"Sjajno smo se slagali, ali u to vrijeme nije bilo ništa između nas.Ipak, već tada sam vidio da je Lorna postala ljubomorna i da se ljuti na Sofiju",  kaže Toni. 

Nakon što su se stvari zahuktale još više, došlo je do svađe i Sofija je rekla da više neće živjeti u istoj kući kao i Lorna. Stoga je Toni rekao ženi da ako ode Sofija, da ide i on.

Toni i Sofija se potom preselili kod Tonijevih roditelja i sada traže kuću za sebe.

"Sa Sofijom imam vezu kakvu nikada ranije nisam imao. Mislim da sam postupio ispravno",  zaključuje Toni. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.