Bjelopoljcu 10 mjeseci zatvora zbog nasilja u porodici, gađao oca
Ilustracija

Bjelopoljcu 10 mjeseci zatvora zbog nasilja u porodici, gađao oca

Bjelopoljac M.N. osuđen je na deset mjeseci zatvora zbog nasilja u porodici.

Optužnicom je navedeno da je okrivljeni 26. marta u porodičnoj kući u mjestu Nedakusi, u Bijelom Polju, gađao oca B.N. plastičnom posudom u predjelu glave, a zatim zaprijetio da će ga ubiti.

Nakon saopštene presude branilac okrivljenog advokat Radovan Obradović saopštio je za Pobjedu da je predložio sudu da se njegov klijent uputi na liječenje u adekvatnu ustanovu.

"Sud se odlučio za zatvorsku kaznu. Poznato je da je okrivljeni korisnik droga i psihoaktivnih supstanci te se on i njegova porodica nijesu protivili, da se uputi na lijječenje od te pošasti u odgovarajjuću ustanovu",  kazao je advokat Obradović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.