Pljačka banke u Albaniji, osumnjičeni pobjegli u Crnu Goru?(Video)

Pljačka banke u Albaniji, osumnjičeni pobjegli u Crnu Goru?(Video)

Policija je u rejonu Skadarskog jezera, na crnogorsko-albanskoj granici, našla zapaljeno vozilo koje su juče koristili pljačkaši banke u Kopliku. Albanski mediji pišu da se sumnja da su pobjegli u Crnu Goru.

Portal Albanian Daily News piše da su vozilo koristila trojica naoružanih i maskiranih muškaraca, nakon što su iz banke ukrali 10.000 eura, 1.000 dolara i oko 400.000 albanskih leka, prenosi Rtcg.

Prema pisanju medija, u banku su upali oko 14:10 časova i uz prijetnju oružjem od radnika uzeli novac.

Potom su se udaljili Volkswagen automobilom, da bi kasnije zaustavili drugo vozilo, istjerali putnike i u njemu nastavili ka granici sa Crnom Gorom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.