Drobni pijesak na Gardijanovoj listi najboljih plaža u Evropi

Drobni pijesak na Gardijanovoj listi najboljih plaža u Evropi

Britanski list Gardijan objavio je listu 40 najboljih plaža u Evropi, a na njoj je i jedna plaža iz Crne Gore.

Riječ je o plaži Drobni pijesak, koja se nalazi na sakrivenoj uvali ispod magistralnog puta izmedju Svetog Stefana i Petrovca.

“Crnogorska Budvanska rivijera jedna je od najvećih dragulja u zemlji. Plažu Drobni pijesak, malo dalje na jugu, karakteriše smaragdna voda okružena šumovitim planinama, suncobrani za iznajmljivanje, kao i dva restorana na plaži koji nude veliki izbor crnogorskih jela sa roštilja”, stoji u opisu Gardijana.

Takođe, Gardijanovi reporter su pohvalili i Hotel Riva u Petrovcu, koji je smješten na gradskoj plaži.

“Vrijedi doplatiti za sobu sa pogledom na more”, stoji u opisu.

Pored crnogorske plaže, na listi su se našle i plaže iz susjednih nam Hrvatske i Albanije.

Italija, Turska, Francuska, Portugal, Irska I Njemačka neke su od zemalja čije su se plaže našče na listi Gardijanovih 40 najboljih

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.