DF: Manjinska Vlada pokušaj političke reanimacije Đukanovića, Abazović i Joković postaju taoci njegovih odluka
Demokratski front

"Vlada Krivokapića umnogome pomogla Đukanovićevom režimu"

DF: Manjinska Vlada pokušaj političke reanimacije Đukanovića, Abazović i Joković postaju taoci njegovih odluka

DF još jednom iskazuje nepodijeljen stav da je formiranje manjinske Vlade uz podršku DPS-a pokušaj političke reanimacije Mila Đukanovića i njegovog spasavanja od krivično pravnog gonjenja, saopšteno je danas iz te partije.

"Nakon hapšenja Vesne Medenice, svakom je u Crnoj Gori jasno, a posebno bi trebalo da bude Dritanu Abazoviću i Vladimiru Jokoviću, da je Milo Đukanović kao vrhovni nalogodavac crnogorskom pravosuđu morao da bude sledeći na listi GST-a", poručili su iz DF-a.

Izdajom izborne volje od 30. avgusta, od strane URE i SNP, navode ne da Đukanović neće biti sledeći, već će lično on zakočiti reforme u sudstvu, kako bi zajedno sa najbližim saradnicima izbjegao suočavanje sa svojim nepočinstvima.

"Na ovaj način, narkodilerski DPS suštinski preuzima institucije, dok će Dritan Abazović i Vladimir Joković, postati izvrsna ikebana zavisna od Đukanovićevog uticaja", izričiti su iz DF-a. 

Poručuju da je ovom procesu u značajnoj mjeri doprinio i Zdravko Krivokapić sa svojim ministrima koji su bili protiv demontaže DPS-a, a Spajić i Milatović su se čak i javno hvalili da su ostavili kadrove bivšeg režima na ključnim pozicijama u njihovim ministarstvima.

"Da se Zdravko Krivokapić više sretao sa onima koji su ga glasali, a manje sa Milom Đukanovićem kojem je na taj način davao legitimitet, sad bi i Đukanović bio u sobi pored Medeničine. Da su Spajić i Milatović u SAD -u od Eskobara tražili podršku za obračun sa nasleđem Đukanovića, a ne sa liderima DF-a, vjerovatno bi se uz Svetozara Marovića makar i Aco Đukanović našao na crnoj listi", zaključili su iz Demokratskog fronta.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.