Sjednica Skupštine u petak
RTCG

Sjednica Skupštine u petak

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore raspravljaće o imenovanju članova Savjeta Radio i Televizije Crne Gore, Državne izborne komisije , Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka, kao i o pokretanju postupka imenovanja predsjednika i šest članova Žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade. Sjednicu je za petak, 15. april sazvao predsjednik Odbora Milun Zogović.

Dnevnim redom predviđeno je utvrđivanje Predloga liste za imenovanje jednog člana Savjeta Radio i Televizije Crne Gore, po ovlašćenom predlagaču.

“Nastavak postupka za imenovanje jednog člana Državne izborne komisije iz reda predstavnika civilnog društva, nevladinog sektora i univerziteta. Nastavak postupka imenovanja predsjednika i jednog člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama”, navodi se u sazivu.

Poslanici će raspravljati o pokretanju postupka imenovanja predsjednika i šest članova Žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade.

“Na dnevnom redu je Izvještaj o radu Administrativnog odbora za 2021. godinu, predlog plana rada Administrativnog odbora za 2022. godinu i tekuća pitanja”, saopštio je Zogović.

Sjednica je zakazana za 10 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.