Abazović: Bar će u novoj vladi imati jednog ili dva ministra

Abazović: Bar će u novoj vladi imati jednog ili dva ministra

Grad Bar će u novoj vladi imati jednog, a vjerovatno i dva ministra, poručio je mandatar za sastav nove vlade i lider GP URA Dritan Abazović, na opštinskoj izbornoj konvenciji stranke u tom gradu.

Bar je, kako kaže, Crna Gora u malom. On je naveo i da će GP URA dati predsjednika opštine na izborima u junu.

Abazović misli da će u Baru GP URA imati sličan izborni rezultat kao u Ulcinju. Dodaje da je  zbog toga, potrebno promijeniti vlast u toj opštini.

Prema riječima Abazovića, luka Bar je mjesto koje će Crnu Goru da promijeni zauvijek na bolje. ,,Ona ne smije više da bude mjesto koje je prepoznato po švercu cigareta. Nova Vlada će imati obavezu da dovede strateške investitore koji će od Luke Bar napraviti kredibilnu regionalnu luku". 

“Na tom putu smo uspjeli, ali razumijem sve kritike”, naveo je Abazović.

Poručuje da će nova vlada imati obavezu da pronađe strateškog investitora za Luku Bar.

Ističe da je rlo je moguće, da će kredibilna inostrana firma imati gasnu elektranu u Luci Bar.

“Taj koji bude upravljao Lukom Bar, ali ne na način na koji se do sada upravljalo, interesovaće ga onaj dio svijeta koji je istočno i sjeverno od nas”, naveo je Abazović.

Na današnjoj konvenciji barskog odbora GP URA izabrano je novo rukovodstvo, kao i članovi tog odbora. 

Novoizabrani predsjednik barske URE je Darko Pekić, a potpredsjednici barskog odbora URE su Ferida Peročević, Dina Kukalj i Miloš Šušter.

Goran Đurović, potpredsjednik GP URA, kazao je da je na čelu odbora mlada i uspješna ekipa, za koju je siguran da će ostvariti sjajan rezultat na izborima.
 
"Bar ima sve potencijale, a nije bogat. To moramo da mijenjamo. Imamo more, jezero, stari grad, i to treba da znamo da iskoristimo. Bar više ne može da bude zapećak u turizmu, trebaju nam novi hoteli, podrška državne vlasti", smatra Đurović. 

Nova Vlada, kako je još napomenuo, mora otvoriti Bar dalje ka moru. ,

,Ovaj grad nema bazen i treba jedan takav projekat. Bar mora dobiti i jednu savremenu regionalnu bolnicu. URA je preuzela odgovornost da vodi državu. Zato, građani Bara dajte nam priliku da vodimo Opštinu Bar", ističe Đurović. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.