Kabinet Krivokapića: MVP pokazao da
Zdravko Krivokapić

Kabinet Krivokapića: MVP pokazao da "dobra diplomatska praksa" može biti još bolja

Izražavamo zadovoljstvo što je MVP Crne Gore jučerašnjom odlukom pokazalo da “dobra diplomatska praksa” može biti još bolja, da “tehničkim pitanjima” ne treba da se manipuliše, političari i prave problemi međunarodnog karaktera, o kojima mora javno da se oglašava čak i poštovani gospodin Peter Stano, već bi ih trebalo što prije rješavati u korist građana Zapadnog Balkana, te da premijer Krivokapić ipak dovoljno dobro poznaje proceduru, saopšteno je iz Kabineta potpredsjednika Vlade.

Izražavamo zadovoljstvo što je MVP Crne Gore jučerašnjom odlukom pokazalo da “dobra diplomatska praksa” može biti još bolja, da “tehničkim pitanjima” ne treba da se manipuliše, političari i prave problemi međunarodnog karaktera, o kojima mora javno da se oglašava čak i poštovani gospodin Peter Stano, već bi ih trebalo što prije rješavati u korist građana Zapadnog Balkana, te da premijer Krivokapić ipak dovoljno dobro poznaje proceduru, saopšteno je iz Kabineta potpredsjednika Vlade.

"Takođe nam je drago da je crnogorska javnost, koju DF od 4.decembra 2020. isključivo dezinformiše po pitanju rada premijera Krivokapića, zaista sada čvrsto uvjerena da niti je premijer slao crnogorske vojnike u Ukrajinu, niti je odbio molbu Ambasade Srbije u Crnoj Gori da državljani Srbije mogu glasati na više mjesta, niti se bavi bilo kakvim švercom, političkom korupcijom ili kriminalom, već za sve navedeno DF bi trebalo u ovom trenutku osnovano i dosljedno, u kontinuitetu da sumnjiči tridesetogodišnjeg vladara koji je sada koalicioni partner njihovih koalicionih partnera od 30.8.2020", naveli su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.