Krivokapić: Taktiku ”raspameti i svakoga prevari” osmislio Dritan Abazović
Zdravko Krivokapić

Krivokapić: Taktiku ”raspameti i svakoga prevari” osmislio Dritan Abazović

Taktiku ”raspameti i svakoga prevari” nije osmislio Zdravko Krivokapić, već Dritan Abazović, poručio je na društvenoj mreži Iks (X) bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

”Zajedno sa DPS-om je srušio 42. Vladu i usred izbornog procesa prekrajao i kreirao nove opštine. Sve u zagrljaju sa Brđaninom i Kenterom. Bemaks je prvi put spomenuo kada su mu rušili vladu”, naveo je Krivokapić.

Dodaje da je Abazović obećavao podršku za Lekićev kabinet i namjerno zakasnio sa potpisima, kako bi, tvrdi on, na prevaru ostao tehnički premijer.

”Sličnu prevaru je planirao i povodom formiranja 44. Vlade, ali je ostao kratkih rukava. Moja taktika i misija je ostvarena, i vidi se na donjoj fotografiji. Dok je Abazovićeva politička sudbina, nakon narednih izbora (kad god se desili) zacrtana ispod cenzusa”, napisao je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.