Katnić od Fonda PIO tražio podatke o radnom stažu
Milivoje Katnić

Katnić od Fonda PIO tražio podatke o radnom stažu

Glavni specijalni tužilac (GST) Milivoje Katnić tražio je od Fonda PIO da mu se dostave podaci o tome koliko mu je radnog staža evidentirano, uključujući i beneficrani radni staž. To je za Portal RTCG potvrdio Ranko Aligurudić, direktor Fonda PIO.

"Gospodin Katnić je tražio informacije o tome koliko je staža evidentirano vezano za njega. To se odnosilo i na beneficirani radni staž, jesu li uplaćeni svi doprinosi i u kom stepenu. Nakon svih provjera, dobio je odgovor od Fonda PIO, i uvjerenje a i rješenje o utvrđenom evidentiranom stažu", rekao je Aligrudić.

On je objasnio da se Katnić potom žalio na to rješenje. 

Dio skupštinske većine tvrdio je ranije da je Katnić ostvario uslove za penziju, dijelom jer je više od 19 godina radio na mjestima sa beneficiranim stažom. 

Katnić je za portal RTCG rekao da će svoja prava ostvarivati u skladu sa zakonom. 

"Svoja prava ću ostvarivati kao i svi drugi građani Crne Gore. O ovom pitanju sam već upoznao javnost", kazao je Katnić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.