Podgoričani uglavnom zadovoljni sadržajima koje grad nudi (VIDEO)

U današnjoj anketi ekipa agencije Mediabiro pitala je građanke i građane Podgorice kako provode vikend u svom gradu, i da li su zadovoljni sadržajima koje grad nudi.

Uglavnom zadovoljni,pa ističu da im se najviše dopadaju parkovi i šetališta, koje u najvećoj mjeri koriste kada je lijepo vrijeme.

“Ja uglavnom igram fudbal na stadionu “ Malih sportova “, kazao je agenciji Mediabiro mlađi sugrađanin.

Podgorica

Foto: Mediabiro

Pored Podgoričana, grad često posjete i građani iz ostalih djelova Crne Gore. Anketirani Barani danas provode lijepe trenutke u Podgorici, i kažu da i pored toga,  nedostaju neki drugi sadržaji i restorani u prirodi.

“Provoda u gradu ima, ali većinom za mlađu populaciju, mislim da nedostaju sadržaji koji nijesu samo bazirani na noćnom životu, ili dnevnom ispijanju kafe”, kazala je građanka Bara koja vikend provodi u Podgorici.

Bokeljka

Bokeška ulica, foto: Mediabiro

Podgorica je prije imala bogatija dešavanja, ali to je bilo prije pandemije, sada je već situacija drugačija, kazao je građanin Podgorice.

“Mislim da najviše nedostaju predstave i koncerti, koji bi upotpunili dane vikenda”, kazao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.