Bojović: Predložiću Kneževiću da DNP formira manjinsku Vladu
Dragan Bojović

Bojović: Predložiću Kneževiću da DNP formira manjinsku Vladu

Predložiću predsjedniku partije Milanu Kneževiću i organima partije da dostavimo u skupštinsku proceduru inicijativu po kojoj bi Demokratska narodna partije formirala manjinsku Vladu Crne Gore, poručio je poslanik DNP-a Dragan Bojović.

"DNP ima pet poslanika u Skupštini Crne Gore, što znači da ima mnogo veći legitimitet, pa i ucjenjivački potencijal, od pojedinih manjih partija, koje evo u kontinuitetu o čudu zabavljaju crnogorsku političku scenu svojim "genijalnim“ inicijativama i predlozima", naveo je on.

Prema njegovim riječima, DNP ima ubedljivo najbolji politički program, vrhunske političare  i najbolje kadrove, koji bi nesumnjivo izveli zemlju iz postojeće političke krize.

"Ne sumnjam da bi ova naša inicijativa dobila podršku ne samo poslanika u Skupštini Crne Gore, već i svih građana, jer se zalažemo za petrovićku, evropsku, dostojanstvenu i slobodnu Crnu Goru. Nakon što dobijemo podršku i uspostavimo novu Vladu, predložiću da ukinemo sve političke partije i sve programe, koji nas samo bespotrebno dijele i unose politički nemir", smatra on.

Bojović je saglasan sa aktualnim predlogom URA-e da "treba svi da se objedinimo, ali ne oko njih, već oko nas, jer smo, ruku na srce, politički bolji i prihvatljiviji za građane."

"Kada se postigne taj stepen političkog jednoumlja, kakav je vladao sa DPS-om čiju podršku URA priželjkuje, onda ćemo lako odvesti Crnu Goru gdje god nam padne na pamet. Sloboda je ropstvo! Banane su moć! Živjela Orvelova "Okeanija“!", zaključio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.