DEMOS za dogovor unutar parlamentarne većine
Miodrag Lekić

DEMOS za dogovor unutar parlamentarne većine

"Za razliku od premijera koji je manjinsku vladu, koju zagovara potpredsjednik vlade, nazvao činom neviđene političke korupcije, mi se u Demosu opredjeljujemo da se stav koalicije "Crno na bijelo" za formiranje nove vlade realizuje kolegijalnim i korektnim dogovorom u parlamentarnoj većini", saopštio je lider Demosa, Miodrag Lekić.

Dodaje da su i za uvažavanje svih komponenti parlamentarne većine.

"Ovaj jedino poznat model demokratskim društvima treba u mogućoj mjeri pored parlamentarne većine proširiti sa nekorumpiranim segmetima iz opozicije, u prvom redu iz stranka manjina. Demos dakle ostaje dosledno pri svom početnom stavu koji odgovara volji građana, da u parlamentarnoj vecini treba konačno postići metod i atmosferu zajedničkog rada i na tim osnovama postići dogovor o modalitetima izlaska iz duboke krize", poručio je Lekić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.