Joković: SNP nikada nikoga nije izdao, borimo se protiv nacionalizma i ostalih propalih ideologija
Foto: SNP

"Izabran novi Opštinski odbor u Tuzima"

Joković: SNP nikada nikoga nije izdao, borimo se protiv nacionalizma i ostalih propalih ideologija

Večeras je u Tuzima održana izborna konferencija OO SNP Tuzi. Izabran je novi opštinski odbor koji broji 19 članova. Za predsjednika OO SNP Tuzi izabran je Željko Milić.

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković je kazao da je ovo "ono za šta se SNP borio i bori: da Kolja, Željko i Semir mogu zajedno živjeti i sarađivati". 

"SNP nikad nikog nije izdao, ali uvijek ćemo biti protiv onih koji se zalažu za nacionalizam i ostale propale ideologije. Uvijek ćemo forsirati suživot svih nacija u Crnoj Gori. Mi ne želimo fotelje, već da se pitamo onoliko koliko smo povjerenja dobili. Da je pravde, tri puta bismo više trebali da se pitamo nego što je sada slučaj. Već danas smo na meti pojedinih subjekata zbog saopštenja da podržavamo stavove URE i DF-a. Najviše nas napadaju oni koji su nas izdali zbog samopromocije. Ostaćemo dostojanstveni kao što smo i do sada bili", dodao je Joković. 

Poručio je da želi mandat i u Tuzima jer to kako navodi zaslužuju. 

"Ne želimo revanšizam, niti da bilo koga progonimo. Sudiće se kriminalcima, ma odakle dolazili.  Ključno je da se držimo zajedno i da vjerujemo jedni drugima. Nema poštovanije partije u Crnoj Gori od SNP-a. Na ponos je SNP-a i Tuzi što imamo članove kakve nema nijedna druga. Dragi Tuzani, ostanite ono što jeste i kakvi jeste, i da idemo putem koji nam se otvara i koji ima podršku međunarodne zajednice", zaključio je Joković. 

Kolja Ljuljđuraj, predsjednik OO SNP Tuzi, predstavio je izvještaj o radu OO SNP Tuzi između dvije izborne konferencije. 

Željko Milić, novoizabrani predsjednik OO SNP Tuzi, zahvalio je Kolji Ljuljđuraju na predanom i ozbiljnom radu i svima koji su mu dali povjerenje. Istakao je da će učiniti sve da povrate parlementarni status u Tuzima, te da SNP to zaslužuje. Dao je riječ da će se truditi da budu sve bolji i jači i da vrati staru snagu SNP-a u Tuzima. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.