Prevrnuo se autobus kod Kruševca, povrijeđeno 17 osoba
Ilustracija

Prevrnuo se autobus kod Kruševca, povrijeđeno 17 osoba

Na dionici puta Kruševac-Brus, u blizini sela Veliki Kupci, sinoć oko 21.45 došlo je do teške saobraćajne nezgode, u kojoj je povrijeđeno 17 osoba, prenosi Radio-televizija Kruševac. Prema sadašnjim informacijama, niko od povrijeđenih nije životno ugrožen.

Kako prenosi RTK, još uvijek nije utvrđen razlog zbog koga je došlo do prevrtanja spratnog autobusa sa kosovskim tablicima.

Autobus se kretao pravcem prema Kruševcu. U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u lijevu traku, nakon čega se prevrnuo van kolovoza na bočnu stranu.

Na lice mjesta je u kratkom roku stiglo više ekipa Hitne pomoći, koje su povrijeđene transportovali u Opštu bolnicu Kruševac. Putnici koji nisu zadobili povrede, oko 23.45 nastavili su putovanje sa drugim autobusom, koji je stigao u međuvremenu.

Uviđaj lica mjesta izvršili su pripadnici kruševačke Saobraćajne policije.

Saobraćaj na ovoj dionici nije bio u prekidu ni jednog momenta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.