Prva fotografija Karleuše nakon što je optužila supruga da joj je lupio šamar

Pjevačica Jelena Karleuša objavila je prvu fotografiju nakon što je 7. januara optužila supruga Duška Tošića da joj je lupio šamar.

Pjevačica se na pomenutoj društvenoj mreži oglasila fotografijom na kojoj drži sniježnu kuglu.

Komentari ispod fotografije su ograničeni, pa svoje utiske mogu da ostave samo oni koje pjevačica „odabere“.

Među mnogobrojnim riječima podrške, Karleušu su nazvali "lavicom", "heroinom" i "borcem".

Podsjetimo, Karleuša je supruga optužila da joj je lupio šamar i pljunuo, a navodno su tu bili i svjedoci. Tošić je kasnije saslušan i određena mu je zabrana prilaska u trajanju od 48 sati, koja je kasnije produžena na 30 dana.

Pjevačica je odbila da daje zvanične izjave i odbila je da podnese prijavu kao i da prihvati adekvatnu medicinsku pomoć.

Nova

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.