Carević čestitao dan Republike Srpske: U Budvi uvjek imate iskrenog prijatelja
Marko Bato Carević

"Na to nas obavezuju naše neraskidive kulturne, istorijske i duhovne veze"

Carević čestitao dan Republike Srpske: U Budvi uvjek imate iskrenog prijatelja

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević čestitao je Dan Republike Srpske, poručivši da u Budvi Republika Srpska uvijek ima najiskrenijeg prijatelja.

Kako je kazao, na to nas obavezuju naše neraskidive kulturne, istorijske i duhovne veze, iz kojih je izrastala bratska ljubav, uzajamna podrška i poštovanje.

"Danas kada Republika Srpska proslavlja svojih prvih 30 godina postojanja moramo se sjetiti 9. januara1992. godine dana koji je zlatnim slovima upisan u istoriju našeg roda, taj dan je vječan i niko, ništa i nikada tu činjenicu neće moći promijeniti. Budva će uvijek biti uz Republiku Srpsku. Siguran sam da ćemo se zajedno truditi da u vremenima izazova u kojem se svijet nalazi nastaviti da gradimo teme za mir i plodonosnu saradnju u svim oblastima jer naša bratska ljubav i povezanost su nemerljivi i neraskidivi", zaključuje se u čestitki Carevića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.