Požar u hangaru nekadašnjeg Radoja Dakića
Foto: Služba zaštite i spašavanja

Više ekipa gasi vatrenu stihiju

Požar u hangaru nekadašnjeg Radoja Dakića

U jednom od hangara nekadašnjeg Radoja Dakića u blizini Siti kvarta došlo je do požara, a kako je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada radi se o požaru velikih razmjera.

Dana 01.01.2022.godine u 17.37h Službi zaštite i spašavanja upućena je prijava da je došlo do požara na hali u Ul. Radoja Dakića.

Na licu mjesta upućeno je šest posada sa 14 vatrogasaca koji su dolaskom zatekli požarom zahvaćenu halu u krugu nekadašnje fabrike Radoja Dakića..

"Radi se o požaru velikih razmjera u kojem je za sada zahvaćena jedna hala gdje pripadnici Službe zaštite i spašavanja gase navedenu i brane ostale hale u nizu što je otežano zbog duvanja vjetra. Gašenje je u toku", saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.