Anja Glogovac  najbolja studentkinja Građevinskog fakulteta
Foto: UCG

Za studijsku 2021/22. godinu

Anja Glogovac najbolja studentkinja Građevinskog fakulteta

Studentkinja Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, na smjeru Građevinarstvo, Anja Glogovac (9.33) proglašena je za najbolju studentkinju svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2021/21.

 "Nagrada za mene predstavlja jedno veliko priznanje i čast je kada su vaš rad i zalaganje prepoznati i okarakterisani kao nešto vrijedno pomena. Osim što imponuje, ova nagrada predstavlja odgovornost i zadatak, jer sada treba stati iza nje i svojim budućim radom potvrditi da je opravdano završila u mojim rukama", rekla je Anja i dodala da će nagradu iskoristiti kao motivaciju i podstrek za dalje uspjehe, navodi se u saopštenju.

Studentkinja objašnjava da a nije bilo lako uskladiti sve obaveze na fakultetu tokom semestra, ispitni rok i društveni život, ali i da je dobra organizacija ključ svega.

"Ima dosta odricanja, ali smatram da svi u životu moramo znati svoje prioritete i ponašati se u skladu sa tim. Ja znam svoj cilj, a samim tim i put kojim želim da idem, tako da je svako odricanje bilo ulaganje u samog sebe. Takođe, voljeti ono što radiš je jedan od glavnih faktora i vodeći pokretač ka uspjehu", kaže ona.

Studiranje na Građevinskom fakultetu, kako kaže, zahtijeva od konstantan rad. "Pored [Image]  redovnog praćenja nastave i izrade godišnjih zadataka koji se od studenata traže, obavezan je dodatni samoinicijativni napor kako bi se gradivo savladalo i shvatilo na najbolji mogući način".

Anja planira da upiše maste studije, a ako vrijeme ne pokaže drugačije, onda i doktorske studije, najvjerovatnije na Univerzitetu Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.