Evo kakvo nas vrijeme očekuje naredna dva dana
Ilustracija

Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje naredna dva dana

Naredna dva dana u Crnoj Gori se očekuje oblačno vrijeme sa padavinama.

U ponedjeljak će kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometrologiju i seizmologiju, biti pretežno oblačno sa kišom, na jugu lokalno i pljuskovi i grmljavina, na sjeveru, u višim planinskim predjelima snijeg, a u nižim kiša koja će tokom dana preći u susnježicu i snijeg.

"Sniježne padavine, u popodnevnim satima ili krajem dana, moguće su i u višim centralnim predjelima. Vjetar, u jutarnjim satima, južnih smjerova, ponegdje umjeren do jak, tokom dana će oslabiti, a u popodnevnim satima skrenuti na sjeverni i sjeveroistočni, u pojačanju. Jutarnja temperatura vazduha od -3 do 9, najviša dnevna od 0 do 13 stepeni", navode iz Zavoda.

U Podgorici sjutra pretežno oblačno sa kišom, mogući i pljuskovi i grmljavina. Vjetar u popodnevnim satima sjeverni i sjeveroistočni, u pojačanju, krajem dana i tokom noći umjeren i jak. Jutarnja temperatura vazduha 8, najviša dnevna oko 10 stepeni.

U utorak na jugu promjenljivo do pretežno oblačno, uglavnom suvo ili ponegdje sa slabom kišom, a na sjeveru pretežno oblačno, povremeno sa uglavnom slabim snijegom. Duvaće vjetar umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od -4 do 9, najviša dnevna od -5 do 13 stepeni.

U utorak u Glavnom gradu umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo. Vjetar umjeren do jak, na udare i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha 7, najviša dnevna oko 9 stepeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.