Novac za svadbu doniraju ljudima u domovini: Hvala Bogu što si mi poslao ovakvu osobu čije je srce veće od bilo kakvog dunjalučkog užitka
Ilustracija

Podgoričani na radu u Americi

Novac za svadbu doniraju ljudima u domovini: Hvala Bogu što si mi poslao ovakvu osobu čije je srce veće od bilo kakvog dunjalučkog užitka

Podgoričanka Lejla Ćorović i njen suprug, koji trenutno žive i rade u Južnoj Karolini u Americi, odlučili su da novac namijenjen za svadbeno veselje preusmjere ljudima u svojoj domovini, kojima je to najpotrebnije, piše portal Rtcg.

Ona i suprug su, kako kaže, shvatili da u Americi razmišljaju o ekstra luksuzu dok neki u Crnoj Gori nemaju za osnovne životne namirnice.

“Nije nam dugo trebalo da odlučimo da doniramo našu svadbu”, navela je Lejla.

Zahvaljujući humanom paru nekoliko porodica u Crnoj Gori je već dobilo pomoć.

Lejla za TVCG kaže da su im u tome pomogle porodice iz Crne Gore koje su kontaktirale i pronašle one kojima je pomoć potrebna.

Novca je ostalo za još dvije porodice, kojima planiraju da pomognu.

"Hvala Bogu što si mi poslao ovakvu osobu čije je srce veće od bilo kakvog dunjalučkog užitka", napisala je Lejla.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.