Milošević: Danilović postavljen s namjerom uništenja FCJK
Dejan Milošević, Foto: Socijaldemokrate

Milošević: Danilović postavljen s namjerom uništenja FCJK

Današnjom izjavom da Agencija za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja nije trebala da reakredituje Fakultet za crnogorski jezik i književnost, v.d. direktora te ustanove, Goran Danilović, pokazao je da je na to mjesto doveden samo sa jednim ciljem - da uništi FCJK, saopštio je Dejan Milošević predsjednik OO SD Cetinje i nosioca liste “SD-LP - Vazda dosljedni Cetinju”.

Upitao je ko bi to bolje uradio od onoga koji decenijama unazad pokazuje koliko mrzi sve što ima prefiks “crnogorski”, a ovaj ga fakultet posebno boli.

Danilović je kako Milošević poručuje lojalna i u potpunosti "poslušna marioneta crkve Srbije čija se agenda ni u čemu ne razlikuje od resorne ministarke Bratić". Zato je on kako ističe za ovaj posao idealan kandidat.

"Gospodine Daniloviću, bićemo sasvim jasni. Fakultet za crnogorski jezik i književnost nećete uspjeti da ugasite dok i jedna Crnogorka ili Crnogorac hodaju i dišu ovom zemljom. Danas, kada smo zahvaljujući Vama i Vama sličnima dovedeni u situaciju da budemo stranci u sopstvenoj državi, građani drugog reda, još veći žar u nama gori da odbranimo Crnu Goru i sve crnogorsko. A vi gospodine Daniloviću to dobro znate - Cetinje i Crnu Goru nijesu pokorili i ponizili ni mnogo veći i snažniji od vas, pa budite sigurni da to ni vama neće poći za rukom", poručio je Milošević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.