Zaštićena ptića ćelavi ibis svratila u Crnu Goru, ekipe CZIP je
Ugrožena vrsta ptice svratila u Crnu Goru

Zaštićena ptića ćelavi ibis svratila u Crnu Goru, ekipe CZIP je "obezbjeđuje"

Zaštićena vrsta ptice ćelavi ibis bila je prethodnog dana najčuvanije biće u Crnoj Gori. Ekipa Centra za zaštitu i proučavanje ptica bila joj je “za krilima” i tokom noći kako bi je zaštitila od svih opasnosti.

Televizija Crne Gore zabilježila je neobičnu sluku u podgoričkom naselju Konik, gdje su iz Centra za zaštitu i proučavanje ptica propratili zaštićenu vrstu pticu ćelavi ibis, koja je po njihovim riječima doletjela iz Bosne i Hercegovine.

Juče bila u Nikšiću, konačičšte našla u Podgorici gdje su je sve vrijeme pratili iz CZIP-a, kako bi pazili da joj se nešto ne desi. Put, kako su kazali, treba da nastavi ka italijanskoj Toskani.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.