Stiglo 40.000 doza Fajzer vakcine
Foto: Ministarstvo zdravlja

Donacija Poljske

Stiglo 40.000 doza Fajzer vakcine

Donacija od 40 hiljada doza Fajzer vakcina izraz je uzajamnog povjerenja i dobre saradnje Crne Gore i Poljske, kazali su u Ministarstvu zdravlja.

"Vrijedan i veoma važan poklon od 40 hiljada doza Fajzer vakcina, još jedan je izraz uzajamnog povjerenja i solidarnosti Republike Poljske prema Crnoj Gori, čija je nesebična i puna podrška iskazana i na putu naše zemlje prema Evropskoj uniji", kazala je na podgoričkom aerodoromu ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Ministarka zdravlja je posebnu zahvalnost uputila ambasadoru Poljske u Crnoj Gori Arturu Dmohovskom, kao i Vladi Poljske na vrijednoj donaciji.

"Još jednom želim da naglasim koliko je značajna ova donacija i koliko je važno da se građani što prije vakcinišu i na taj način zaštite i sebe i svoje i svoje najbliže od ove opake i nepredvidive bolesti", naglasila je Borovinić Bojović i apelova na na poštovanje epidemioloških mjera i vakcinaciju što večeg broja građana, kao jedini i pravi put ka izlasku iz složene epidemiološke situacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.