Tragičan zločin u Petnjici: Muškarac i ranije osuđivan zbog nasilja u porodici, sedmoro djece ostalo bez roditelja
Foto: TVCG

Tragičan zločin u Petnjici: Muškarac i ranije osuđivan zbog nasilja u porodici, sedmoro djece ostalo bez roditelja

Petnjičanin A.Š. koji je sinoć ubio svoju suprugu, teško povrijedio kćerku, a potom izvršio samoubistvo i ranije je osuđivan zbog nasilja u porodici, potvrđeno je Televiziji Crne Gore.

Ljekari kažu da djevojčica ima višestruke povrede glave i tijela, ali da je njeno opšte stanje stabilno.

Sumnja se da je A.Š. (50) u porodičnoj kući, kasno sinoć tupim predmetom nanio povrede svojoj supruzi koja je potom preminula. Tom prilikom je teško ranjena i njihova petnaestogodišnja kćerka, a A.Š. je potom počinio samoubistvo.

Dr Nikola Vučetić, iz Opšte bolnice u Beranama kaže da je djevojčica u dobrom opštem stanju.

“Ona je primljena zbog višestrukih povreda. Ona je primljena sinoć sat poslije ponoći ima povrede glave, grudnog koša, nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja, a njeno opšte stanje je stabilno i ona se sad osjeća dobro. To su višestruke povrede glave, ona ima prelom lobanje, višestruke rane lica, hematome, nadlaktice, podlaktice, ramena, ima povredu grudnog koša. Nezvanično, koliko sam ja upućen te povrede su nastale udarima tupim predmetom - macom”, kazao je za TVCG dr Vučetić.

Predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović kaže da su svi zgroženi i da su takvo ubistvo i samoubistvo nezapamćeni u Petnjici.

“Ali u ovom trenutku sam samo posvećen djeci, sedmoro je djece, samo je jedno od njih punoljetno. Ovu sam porodicu pomagao, i svi ovdje građani su pomagali, jer su teško živjeli. Očekivali smo da dođu bolji dani za njih, jer smo imali u planu da se izgradi kuća za njih, ali nažalost nije se uspjelo u tome”, kazao je Agović Javnom servisu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.