Baranin i Bjelopoljac ukrali građevinski materijal pa ga prodali, maloljetnik ukrao pazare iz cvjećare i butika
Ilustracija

Bar

Baranin i Bjelopoljac ukrali građevinski materijal pa ga prodali, maloljetnik ukrao pazare iz cvjećare i butika

Službenici Uprave policije u Baru su prethodnih dana rasvijetlili više imovinskih delikata izvršenih tokom oktobra i zbog kokaina podnijeli krivičnu prijavu protiv jedne osobe, navodi se u policijskom saopštenju.

Policija u Baru je rasvijetlila tri krađe i jednu tešku krađu zbog kojih će krivično odgovarati četiri punoljetna i jedno maloljetno lice.

"Zbog krađe izvršene na štetu jednog gradilišta slobode su lišeni M.Š. (28) iz Bara i A.M. (35) iz Bijelog Polja. Oni su, sumnja se, u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi sa gradilišta otuđili veću količinu građevinskog materijala koji su potom prodali", saopšteno je iz policije.

Protiv maloljetnog D.I. (14) iz Ulcinja barska policija je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela krađa.

"On je djela izvršio na štetu butika i cvjećare tako što je, sumnja se, koristeći nepažnju zaposlenih otuđio pazare iz ova dva objekta. Maloljetnik je u pratnji policijskih službenika i službenika Centra za socijalni rad sproveden u prostorije Centra za djecu i mlade „Ljubović“ u Podgorici", saopšteno je.

Osim toga, policija je podnijela krivičnu prijavu protiv J.Š. (34) iz Bara zbog sumnje da je izvršila tešku krađu. Ona je ovo djelo počinila tako što je, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva polomila staklo na vozilu i iz unutrašnjosti otuđila vrijedne predmete.

Nadalje, aktivnostima na suzbijanju ulične prodaje narkotika policijski službenici su protiv M.R. (40) iz Bara podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Kod njega je policija pronašla manju količinu opojne droge kokain.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.