Estetski hirurzi o
To je zbog viška kilograma i previše filera, kaže doktor Peri

Estetski hirurzi o "novom" licu Toma Kruza: Izgleda kao vjeverica

Tom Kruz šokirao je javnost svojim "novim" licem. Korisnici Twittera komentarisali su kako mu je lice natečeno i pitali su se što se dogodilo slavnom glumcu. O njegovom izgledu sad su se oglasili stručnjaci.

- Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog posmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica - rekla je estetska hirurginja  Najla Rajza za "Daily Mail".

S njom se složio i hirurg Ros Peri, koji je naglasio da je promjena kruzovog izgleda rezultat kombinacije viška kilograma i učestalih odlazaka na estetske tretmane.

- Tom na svojim poslednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mom mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuhnuto. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao vjeverica. Takođe se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bi kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora - izjavio je Peri.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.