Kaluđerović: Vuković da prelomi koju ulogu u susret izborima želi da igra
Slađana Kaluđerović

Kaluđerović: Vuković da prelomi koju ulogu u susret izborima želi da igra

Slađana Kaluđerović, predsjednica OO SNP Golubovci saopštila je da bi "odlazeći gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković konačno trebalo da prelomi koju ulogu u susret izborima želi da igra."

"Tako imamo Vukovića u ulozi žrtve i Vukovića u ulozi neustrašivog vođe, a nijedna mu od te dvije ne pristaje. Pa imamo Vukovića u ulozi podgoričke komitske zvijezde koja brani pravo grupe građana na izražavanje protesta paljenjem guma i nasrtajima na policiju, a onda i u ulozi šerifa koji Zećanima poručuje da im je uzalud i šatore da prostru, biće kako on kaže, tj. kolektor će se izgraditi na planiranom mjestu u Botunu", kazala je Kaluđerović.

Dodaje, da takvu vrstu komunikacije mu iz SNP-a  savjetuju da upražnjava u partijskim odajama, jer to kod građana Zete ne prolazi.

"I da, rekli smo mu da će građani Botuna biti na slobodi, kao što i jesu, a da se on zapita gdje će biti nakon izbora. Pošto je osjetio strah zbog ove rečenice, osjećam obavezu da mu pojasnim. Ako je strah od gubitka pozicije - opravdan je, jer na čelu Glavnog grada više neće biti. Ako je, pak, strah od promjene mjesta prebivališta u slučaju da je prekršio neki zakon, i to je opravdano. To su okviri u kojima može da shvati našu poruku, jer se SNP sa svojim političkim protivnicima obračunava isključivo politički", zaključila je Kaluđerović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.